Skip to main content

„Preukazujeme úctu s eleganciou kameňa“


Vítame vás na našich internetových stránkach, ktoré slúžia k vašej lepšej informovanosti o našej práci a činnosti.

Firma MGS sa venuje hlavne pomníkovej tvorbe a cintorínskej architektúre. Pri výrobe hrobov a hrobiek využívame výlučne prírodný kameň.

K dispozícii je pestrá paleta druhov kameňa v rôznych hrúbkach a farbách. Pri návrhu pomníka či celého hrobu od samého začiatku spolupracujeme so zákazníkom a riešime jednotlivé detaily až k jeho úplnej spokojnosti.

Pomníky vyrábame v rôznych veľkostiach, tvaroch a farbách pričom sa snažíme, aby bola zachovaná patričná originalita. Písmo gravírujeme za asistencie modernej techniky, CNC stroja, vďaka ktorému vieme poskytnúť množstvo typov písma, ale aj krajšie a hladšie písmo a lesklejšie zlato. Na povrchovú úpravu písma používame kvalitné lístkové zlato, špeciálne farby, alebo ponechávame písmu pôvodnú farbu kameňa.

Okrem gravírovaného písma čoraz častejšie využívame obľúbené bronzové prípadne kovové typy písma. Sú dostupné v rôznych tvaroch a veľkostiach.

Svietniky, vázy a misy na kvety ponúkame antikorové, bronzové a z prírodného kameňa. Tento sortiment je veľmi bohato zastúpený.

Budeme radi ak nás navštívite, vždy vás radi a ochotne privítame a pomôžeme.

ukážky od vizualizácie k realizácii


VIZAG BLUE 3

realizácia
vizualizácia

TARN

realizácia
vizualizácia